Coxoterapia dla początkujących ...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kabanach
    Drive
    • 2006
    • 91

no i jeszcze pozostaje efekt zaskoczenia: ŁO JESU!! SKODZINA MNIE WYPRZEDZA!!
    JAK JA SIE TERAZ NA WSI POKAZE??
    ...no i zanim gosciu przestanie lamentowac to juz bedziemy z przodu
    krzychu
    L&K 1,9TDI AHF 2001r + turbo 130. 185 tyś km
    CB Cobra, B4, ATE_PD

Komentarz

• MiKruS
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 7976

Zamieszczone przez sygma
      Mnie w ubiegłym tygodniu gość A8 D2 też wyleczył z samozachwytu.
      Niech zgadne - byla srebrna?
      TDI 205PS

Komentarz

• sygma
        Drive
        • 2007
        • 47

nie, granatowa
        1.8T 20v AUQ + k04

Komentarz

• paf
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 3140

Zamieszczone przez MiKruS
          Niech zgadne - byla srebrna?
          to było mocne

a co do tematu to cóż, fakt skakanie do 530 zawirusowaną 1.9 TDI w teorii jest w 100% szaleństwem, ale może ten człowiek co go yossarianpl, łobjechał miał jakies luki w stadninie i taki był efekt. IMO zawsze trzeba mieć szacunek do "przeciwnika" bo nawet jakas tam octa 1.9SDI (vide: djczas) może mieć faktycznie grubo ponad 200 KM i zdziwi mocarza w audi czy innym mondeo.
          ja osobiście uznaję gonienie się w sytuacjach jasnych i bezpiecznych bo jak mam prowokować niebezpieczne sytuacje ścigając się autem to czy ma to 100 czy 200 KM zawsze można się naciąć.
          A o jeden raz za dużo to może już być zbyt wiele, czyli jak ryzykować branie w dupę to w miarę bez potencjalnych konsekwencji poza skazą na honorze

Komentarz

• yossarianpl
            Drive
            • 2006
            • 42

OK - żeby była jasność - mam świadomośc, że jakby w odpowiednim momencie docisnął to zmasakrowałby mnie tak, że nawet bym nie zdążył zauważyć że to była beemka - nie mówiąc o oznaczeniu. Ułożyło się inaczej i dzięki temu czuję się bezpieczniej. Ponieważ niechcący ja wywołałem ten wątek to może czas żebym ja go zakończył. "End of wątek"

Generalnie dziękuję za ogólne zrozumienie i sympatyczne reakcje :-)
            Niegdyś AGR 118@242 Master's "chill out version"

Komentarz

• Jabar1975
              RS
              • 2006
              • 3331

Zamieszczone przez yossarianpl
              Generalnie dziękuję za ogólne zrozumienie i sympatyczne reakcje :-)
              takie krotkie naprostowanie Twojego opisu jest po to zeby zaszczepic w Tobie wirusa zwanego "malo-malo", jak tylko staniesz sie nosicielem to bedziesz wiedzial o co chodzi
              pozdrawiam i zycze milej eksploatacji i radosci z ogladania zdziwonych min roznych kierownikow.
              nasza droga: www.wpzs.pl

Komentarz

• yossarianpl
                Drive
                • 2006
                • 42

Zamieszczone przez Jabar1975
                takie krotkie naprostowanie Twojego opisu jest po to zeby zaszczepic w Tobie wirusa zwanego "malo-malo", jak tylko staniesz sie nosicielem to bedziesz wiedzial o co chodzi
                Zdaje się, że niestety już wiem, pachnie niebezpiecznie "neverendingstorisem" ale to w gruncie rzeczy przyjemna perspektywa :diabelski_usmiech
                Na razie najbardziej zdziwiona minę to mam ja, łykam kilometry z permanentnie rozdziawioną japą zwiększając opory powietrza - zadając sobie pytanie dlaczego nikt mi nie powiedział, że może być tak miło :shock: !
                Niegdyś AGR 118@242 Master's "chill out version"

Komentarz

• Nexus6
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2004
                  • 4847
                  • Volkswagen

Zamieszczone przez yossarianpl
                  zadając sobie pytanie dlaczego nikt mi nie powiedział, że może być tak miło
                  to proste - nie czytałeś wcześniej tego forum :diabelski_usmiech
                  With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• Voldemort
                    Ambiente
                    • 2006
                    • 134

Tak w kwestii informacyjnej.

W Waszawie na al.Krakowskiej, jakieś miesiąc temu (sucha jezdnia). Miałem okazję sprawdzić się z BMW530d (tym starszym). Śmiesznie bo dwa starty mieliśmy tzn. dwa razy światła i super warunki bo pusto prawie (wieczór). No i panowie nic. Dwukrotnie jak razem depneliśmy, tak łeb w łeb do następnych świateł. Zabawne bo wyglądało jakbyśmy cały czas stali obok siebie . U mnie trzy osoby na pokładzie, tam dwie. Tak więc wyglądała konfrontacja dłubanego TDI 140kM, kontra BMW530d prawdopodobnie -185kM.

Nara!
                    Hokus-Pokus i dwumasa

Komentarz

Pracuję...